top of page
Tre steg

Tre enkla steg  på väg mot din bok

Skicka in manus

Skicka in till oss manus av din bok. I Letranovel har vi ett team av experter som kommer att läsa dem. Om din bok är godkänd skickar vi dig svaret snart och möjligheten att registrera dig som en av våra författare.

Få ett pris

Priset på en bok baseras på flera indikatorer: Antal sidor, antal färgsidor, upplaga, bokformat och omslagstyp. För att kunna bestämma priset på en bok måste vi veta exakt dessa uppgifter.

Ge ut din bok

Vi kommer att designa din bok inklusive omslag. Vi registrerar ett ISBN-nummer, trycker boken och sänder Pliktexemplar till Sveriges kungliga bibliotek och biblioteken i landets viktiga universitet. Marknadsföring av din bok via Letranovels webbplats ingår i priset, men naturligt viss kan vi också hjälpa dig att skapa en egen webplats.

ln401.jpg
Letranovel byter logotypen

 

Efter tio år på marknaden som företaget har uppfyllt många människors drömmar, ändrar Letranovel sin bild med en ny, modernare och neutralare logotyp som anpassar sig till de nya horisonter som Letranovel avser att uppnå.

Det är många som drömmer om att bli författare, många som skriver böcker men i en värld där litteratur är en djungel, att bli författare kan vara svårt. Ska du alltså inte ge upp, hos Letranovel med med all sannolikhet, kan du ge ut din bok och bli författare.

Letranovel Förlag

 

Organisationsnr: 969741-6775

Websidor

Svensk: https://www.letranovel.com/sverige

Spansk: www.letranovel.com

Webbdesign: www.mipagina.se

  • Letranovel en Facebook
  • Letranovel en Twitter
  • Letranovel en YouTube
  • Letranovel en Pinterest
  • Letranovel en Instagram

Letranovel ©2024

bottom of page